Katwoude, Nederland

Hotel Volendam

129 kamers

Groene ligging

icon-parkeren

Gratis parkeren

icon-bus

< 1 km Bushalte

Over Van der Valk Hotel Volendam

Van der Valk Hotel Volendam bevindt zich midden in het culturele erfgoed van Nederland, nabij hartje Amsterdam. Een aanrader voor zowel de toerist als zakenman.

Vergaderingen & Evenementen

Goed geoutilleerde zalen, een plezierige ambiance, flexibiliteit, een oprecht gevoel voor gastvrijheid: ze vormen het fundament onder een succesvolle bijeenkomst, ook die van u! Door de diversiteit aan zalen kunt u een evenement organiseren van 2 tot 250 personen. Onze expertise en ervaring ten aanzien van de organisatie en uitvoering van evenementen staan garant voor een perfect verloop van uw zakelijke bijeenkomst

Ligging & Bereikbaarheid  

Tegen een decor van een Oer-Hollands landschap en slechts 3 km van Volendam en 15 minuten rijden van Amsterdam, blijkt de combinatie van zakelijke en leisure faciliteiten binnen Van der Valk Hotel Volendam een ijzersterke. Zo zijn we de uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner, een comfortabele overnachting of een zakelijke bijeenkomst. En onze bezoekers parkeren gratis voor de deur. Direct aan het hotel is een bushalte gelegen die u binnen 30 minuten naar het Centraal Station van Amsterdam brengt.

Treinstation       15 km
Snelweg            15 km
Vliegveld           40 km